PROJEKTERING
Redan i idéstadiet har vi möjlighet att komma in i byggprocessen. Väljer ni sedan att bygga med oss så kan vi vara behjälpliga med allt ifrån myndighetsansökningar till färdiga bygghandlingar


 

OM- & TILLBYGGNATIONER
Där allt startade - Om- & tillbyggnationer var tillsammans med byggservice vårt levebröd de första åren. Vi har många projekt i ryggen och av det tar vi med oss erfarenhet. Kontakta oss gärna redan i idéstadiet. Vi kan hjälpa till med konsultation om projektering, ekonomi och byggtekniska lösningar. 



 

                




 

NYPRODUKTION
Vi har blivit experter på en- & tvåbostadshus, under de senaste 6åren har vi byggt över 80 nya hem till familjer i storstockholms området. Detta är något vi är mycket stolta över och vi ser fram emot att inom en snar framtid ha byggt över 100 nya hem. 
Här kan vi hjälpa dig med hela entreprenaden, från markbearbetning till dess att ni får nycklarna i handen och kan flytta in. 
Vi kan även påbörja vårt arbete en bit in i projektet, exempelvis när markarbetena är klara kanske till och med grunden?
Kontakta oss om rådgivning, vi hjälper er med konsultation om hur ni ska planera ert kommande projekt.

 

SERVICE
Daligen arbetar vi med små projekt. Det kan vara allt ifrån att byta fönster i ett hus till att byta dörr på en bensinstation. Här brukar vi säga att inget projekt är för litet.